ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Εκτός Ντε Χέα - Πογκμπά, προλαβαίνει ο Μαρσιάλ

Manchester United's Anthony Martial, 2nd left, celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Anthony Martial, 2nd left, celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Όλα δείχνουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Λίβερπουλ (20/10, 18:30) χωρίς τους Πολ Πογκμπά και Νταβίντ Ντε Χέα. Δίνει μάχη με το χρόνο ο Αντονί Μαρσιάλ.

Η πιο σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Αγγλία είναι προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή (20/10, 18:30). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραπαίει θα υποδεχθεί στο Όλντ Τράφορντ την αήττητη και πρωτοπόρο της Premier League, Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με δύο σημαντικότατες απουσίες. Ο πρώτος και βασικότερος ο Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της εθνικής Ισπανίας με την Σουηδία.

Έπειτα, ο Νορβηγός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Πολ Πογκμπά, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το Sky Sports. Βέβαια, στην πλευρά των Κόκκινων Διαβόλων υπάρχουν και θετικά, καθώς ο Αντονί Μαρσιάλ μετά από απουσία μεγάλου διαστήματος, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει και ν' αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ