ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: "Εδεσε" Γκρίνγουντ έως το 2023

Manchester United's Mason Greenwood celebrates scoring his sides first goal during the Europa League Group L soccer match between Manchester United and Astana at Old Trafford stadium in Manchester, England Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Mason Greenwood celebrates scoring his sides first goal during the Europa League Group L soccer match between Manchester United and Astana at Old Trafford stadium in Manchester, England Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μέισον Γκρίνγουντ. Ο 18χρονος συμφώνησε έως το 2023 με οψιόν συν ένα χρόνο.

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει αγωνιστεί στην Premier League υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διαβόλους έως το 2023 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Πρόκειται για τον Μέισον Γκρίνγουντ. Ο 18χρονος επιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και η Γιουνάιτεντ φρόντισε από νωρίς να "κλειδώσει" την παρουσία του στο Όλντ Τράφορντ για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίνγουντ έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Τζόρτζ Μπεστ και τον Μάρκους Ράσφορντ.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανανέωση στο Νησί την Παρασκευή (18/10). Πριν από τον Γκρίνγουντ, η μεγαλύτερη αντίπαλος της Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζοέλ Ματίπ.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΓΟΥΝΤ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ