ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γι' αυτό σταμάτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Γι' αυτό σταμάτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Ο Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε πως ήθελε να συνεχίσει και άλλο στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο θάνατος ενός οικείου του προσώπου τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά από σχεδόν 26 χρόνια παρουσίας στο "Old Trafford" και 38 τρόπαια στο ενεργητικό του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους πάγκους το καλοκαίρι του 2013 (σε ηλικία 71 ετών), με τον ίδιο να προβαίνει όμως τώρα στην αποκάλυψη πως ήθελε να συνεχίσει και άλλο στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γι' αυτό σταμάτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική εφημερίδα "Telegraph" ο πλέον πολυνίκης τεχνικής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου παραδέχτηκε πως επιθυμούσε αρχικά να συνεχίσει στους "κόκκινους διαβόλους" και μετά το καλοκαίρι του 2013, με το θάνατο όμως της Μπρίτζετ Ρόμπερτσον, αδερφής της γυναίκας του Κάθι, τον Οκτώβριο του 2012, να τον κάνει να αλλάζει γνώμη.

"Σίγουρα θα συνέχιζα. Ένα βράδυ είδα την σύζυγό μου Κάθι να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάζει στο ταβάνι. Ήξερα ότι ήταν απομονωμένη. Το ξέρετε πως εκείνη και η Μπρίτζετ ήταν δίδυμες.

Γι' αυτό σταμάτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Ο Φέργκιουσον έβαλε την οικογένειά του πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξού και η απόφασή του να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι του 2013

Όταν της είπα πως αυτή τη φορά επρόκειτο να αποσυρθώ (σ.σ. είχε την ίδια σκέψη και το 2002 όμως τότε η γυναίκα του Κάθι τον είχε μεταπείσει) δεν έφερε αντίρρηση. Ήξερα ότι ήθελε από μένα να το κάνω", τόνισε χαρακτηριστικά ο θρυλικός Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος παράλληλα απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι παρέδωσε μία ομάδα με πολλα προβλήματα στον Ντέιβιντ Μόγιες το καλοκαίρι του 2013.

"Ακόμα και όταν ήξερα πως θα αποχωρήσω, προσπαθούσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, παίρνοντας κάποιους παίκτες. Όπως λέω πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το λεωφορείο συνέχιζε να κινείται".

Γι' αυτό σταμάτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Σημειώνεται πως μετά τις δηλώσεις του Φέργκιουσον η "Mirror" έκανε μέσω της ιστοσελίδας της το ερώτημα "Θα κατακτούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάποιο από τα πρωταθλήματα των δύο τελευταίων χρόνων εάν ο Φέργκιουσον εξακολουθούσε να είναι στο τιμόνι;" με το ποσοστό του "Ναι" να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 81% έναντι του 19% για το "Όχι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ