ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γι' αυτό ο Μουρίνιο έχει παραγκωνίσει τον Μχιταριάν

Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ένας τσακωμός του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Χένρικ Μχιταριάν αποτέλεσε το λόγο που ο Αρμένιος έχει μείνει στα... πιτς στα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί.

Μόνο καλές δεν είναι οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Χένρικ Μχιταριάν και όσο ο Πορτογάλος κόουτς βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο η κατάσταση θα είναι δύσκολη για τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα πρέπει να κάνει πολλά, για να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα και να μπει εκ νέου στο rotation.

Εδώ και 5-6 παιχνίδια, ο Μχιταριάν είναι ουσιαστικά εξαφανισμένος, αφού δεν υπολογίζεται από τον Special One. Ο λόγος δεν είναι άλλος από έναν καυγά που είχαν οι δυο τους μετά τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον στις 25 Νοεμβρίου (2-1 επικράτησαν οι "κόκκινοι διάβολοι"), όπου ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ μπήκε στο 71' αντί του Μαρσιάλ.

Στην ανάλυση του βίντεο, ο Μουρίνιο έκανε ειδική μνεία στον Μχιταριάν, του έκανε κάποιες παρατηρήσεις, ξεχωρίζοντάς τον από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα ο παίκτης να ενοχληθεί και να υπάρξει αντιπαράθεση των δυο ανδρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος κόουτς να θέσει στο περιθώριο τον 28χρονο.

Αυτό μάλιστα δεν αναμένεται να αλλάξει άμεσα, όπως ανέφερε ο Μουρίνιο, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά και τόνισε πως "παίζω με τον Μαρσιάλ, τον Μάτα και τον Λίνγκαρντ. Για να βάλω τον Μχιταριάν, σημαίνει ότι δεν θα έχω κάποιον από τους άλλους. Αυτή την στιγμή, νομίζω ότι αξίζουν να παίζουν".

Ο Μχιταριάν την φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει δυο γκολ και έξι ασίστ για τους "κόκκινους διαβόλους" και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση το επόμενο διάστημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ