ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φήμες για άμεση απόλυση του Μόγιες

Φήμες για άμεση απόλυση του Μόγιες

Σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα η δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να σκέφτονται έντονα την άμεση αντικατάστασή του.

Φήμες για άμεση απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες, με αφορμή την κακή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν λόγο βρετανικά Μέσα.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα CaughtOffside η αποκραδιωτική εικόνα στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ είναι η σταγόνα που ξεχειλιζει το ποτηρι της υπομονής για τους Γκλέιζερς, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συνεχιζόμενη κακή πορεία της ομάδας, ο τρόπος που έχασε στο ντέρμπι με την Λιβερπουλ αλλά κυρίως η απώλεια εμπιστοσύνης αρκετών μεγάλων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ προς τον Σκωτσέζο τεχνικό έχουν μεγαλώσει την ανησυχία των ιδιοκτητών που σκέφτονται ακόμη και άμεσα να απομακρύνουν τον Μόγιες από την τεχνική ηγεσία.

Αν και όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η αποζημίωση του Σκωτσέζου τεχνικού σε περίπτωση που απολυθεί πονοκεφαλιάζει το οικονομικό τμήμα της ομάδας εντούτοις το κόστος στο γόητρο του συλλόγου είναι πολύ μεγαλύτερο, αν παραμείνει.

Μάλιστα έχουν διαρρεύσει και τα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν σαν υποψήφιοι αντικαταστάτες σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο και ανάμεσα σε αυτά είναι ο Ολλανδός, Λουίς φαν Χάαλ και ο Γερμανός προπονητής της Μπορούσια Ντορτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ