ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φελαϊνί θέλουν οι Κινέζοι με πολλά εκατομμύρια

Φελαϊνί θέλουν οι Κινέζοι με πολλά εκατομμύρια

Παρελθόν αναμένεται ν' αποτελέσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρουάν Φελαϊνί αφού οι "Κόκκινοι Διάβολοι" διαπραγματεύονται την πώλησή του σε κινεζική ομάδα.

Η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου και η Shandong Luneng που πληρώνει τον Γκρατσιάνο Πελέ με 16.000.000 ευρώ ανά έτος θέλει να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Μαρουάν Φελαϊνί.

Η Daily Mail και η Telegraph με ρεπορτάζ τους υποστηρίζουν πως τις τελευταίες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαπραγματεύεται με το προαναφερθέν κλαμπ, προσφέροντας πολλά χρήματα τόσο στους Άγγλους όσο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι 31 ετών και το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας, ωστόσο από τότε που ήρθε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο "Ολντ Τράφορντ" ο χρόνος του μειώθηκε και ο Νορβηγός φαίνεται να μην τον υπολογίζει...

Παλιότερα, είχε γραφτεί επίσης για το ενδιαφέρον της Μονακό να πάρει τον Βέλγο δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Βέβαια, αυτή ήταν επιλογή του Τιερί Ανρί ο οποίος δεν υπάρχει πλέον στο Πριγκιπάτο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ