ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δεν κάνω απολύτως τίποτα"

Φαν Χάαλ: "Δεν κάνω απολύτως τίποτα"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σχολίασε με γλαφυρό τρόπο το πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα από όταν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε σύγκριση με το σήμερα.

Στην αγγλική εφημερίδα The Telegraph μίλησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αλλαγές που έχει ζήσει ως προπονητής από την αρχή της καριέρας του. Η απάντησή του ήταν αποστομωτική.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Ο ρόλος του προπονητή έχει αλλάξει πολύ από όταν ξεκίνησα το 1981 στον Άγιαξ. Τότε τα κάναμε όλα μόνοι μας. Τώρα υπάρχει το επιστημονικό τμήμα, το τμήμα σκάουτινγκ, το ιατρικό τμήμα, έχω βοηθούς. Δεν κάνω απολύτως τίποτα. Τίποτα. Δίνω εντολές και παίρνω πολλά λεφτά".

Στην συνέχεια τον ρώτησαν για την φιλοσοφία που ακολουθεί ως προπονητής και για το αν μπορεί να τη μεταδώσει στους παίκτες του: "Αν δεις τις συνεντεύξεις Τύπου μου, μιλάω πολύ γι' αυτό. Αυτό δεν αρέσει στα ΜΜΕ πολλές φορές. Αλλά μερικές φορές τρελαίνονται γιατί τα εξηγώ όλα. Περνάει λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες μου τι τους λέω. Προπονώ το μυαλό τους, γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα μυαλού και τακτικής".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ