ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εβρά: "Το ειδύλλιο με την κόρη του Μόγες κατέστρεψε την καριέρα του Ζαχά"

Olympique Marseille new player Patrice Evra, reacts during a his presentation press conference, in Marseille, southern France, Thursday, Jan. 26, 2017. Marseille has signed veteran left back Patrice Evra from Italian champion Juventus, the French club's first significant signing under its new ownership. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille new player Patrice Evra, reacts during a his presentation press conference, in Marseille, southern France, Thursday, Jan. 26, 2017. Marseille has signed veteran left back Patrice Evra from Italian champion Juventus, the French club's first significant signing under its new ownership. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Βιλφρίντ Ζαχά "σκότωσε" την πρώην του ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο πρώην συμπαίκτης του, Πατρίς Εβρά, υποστήριξε ότι δεν έκανε καριέρα με τους κόκκινους διαβόλους λόγω του ειδυλλίου με τον τότε προπονητή, Ντέβιντ Μόγες. Ζήτησε συγγνώμη το Sky Sports.

Ήταν ο πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη (1-3) της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. O 27χρονος Γάλλος επιθετικός με δύο γκολ καταδίκασε την πρώην του ομάδα στο να ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην συμπαίκτης και συμπατριώτης του στους κόκκινους διαβόλους, Πατρίς Εβρά, υποστήριξε ότι η καριέρα του στην ομάδα του Μάντσεστερ καταστράφηκε λόγω του ειδυλλίου με την κόρη του τότε προπονητή του, Ντέβιντ Μόγες.

"Θυμάμαι ότι ήταν τόσο εκρηκτικός παίκτης, αλλά κατέστρεψε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το - δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή ψέμματα - ειδύλλιο με την κόρη του Μόγες. Γιατί θυμάμαι ότι στην προετοιμασία έπαιζε σε όλα τα ματς και όταν βγήκε η είδηση... εξαφανίστηκε", τόνισε ο Εβρά σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στο Sky Sports.

Η παρουσιάστρια του Sky Sports και κόρη του Κένι Νταλγκλίς, Κέλι Κέιτς, ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του Sky Sports αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ξέρουμε ότι ο Βιλφρίντ Ζαχά δεν συνάντησε ποτέ την κόρη του Μόγες υποστηρίζουμε ότι ο σχόλιο του Πατρίς ήταν λανθασμένο. Ζητάμε συγγνώμη για όποιον προσβλήθηκε".

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε το 2013 τον Ζαχά και τον παραχώρησε κατά σειρά δανεικός σε Κρίσταλ Πάλας και Κάρντιφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-3: Η εκδίκηση του Ζαχά

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ