ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Ρούνεϊ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Ρούνεϊ

Με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός είναι απογοητευμένος απ' το νέο του ρόλο και σκέφτεται να κάνει το μακρινό ταξίδι για την Κίνα.

Έτοιμος να αποχωρήσει απ' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από 13 χρόνια, είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, μιας και δείχνει απογοητευμένος απ' τον παραγκωνισμό του και σκέφτεται να απαντήσει θετικά σε πρόταση απ' την Κίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Άγγλος επιθετικός φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ασία, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος απ' το νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε λεπτό, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι στο παιχνίδι με τη Λέστερ έμεινε εκτός αποστολής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αγγλικές πηγές ο Ρούνεϊ έχει διορία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (28/1), ώστε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην κινεζική πρόταση, η οποία θα του αποφέρει 17 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Επίσης, στο ταμείο των "κόκκινων διαβόλων" θα μπουν περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ.

Πάντως, οι Κινέζοι πιέζουν την πλευρά του παίκτη, αλλά κι εκείνη της Γιουνάιτεντ, επειδή στις 28 Φεβρουαρίου εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στα πρωταθλήματα της Ασίας. Είναι φανερό ότι θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 31χρονου και να προσθέσουν ακόμη ένα όνομα του ευρωπαϊκού χάρτη στο δικό τους πρωτάθλημα.

Επίσης, οι σχετικές δηλώσεις του Special One δεν πέρασαν απαρατήρητες, μιας κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής: " Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τον εαυτό μου αν θα είμαι εδώ σε μια εβδομάδα. Δεν μπορώ να το κάνω για τον Ρούνεϊ.

Όμως, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι αν φύγει, δεν θα είναι δική μου επιθυμία. Ποτέ δεν θα έσπρωχνα τον 'θρύλο' της ομάδας σε άλλο σύλλογο. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο αν βλέπει τον εαυτό του εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν ή κάπου άλλου. Δεν θέλω να αποχωρήσει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ