ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ερέρα: "Έχει δίκιο ο Μουρίνιο"

Manchester United's team manager Jose Mourinho, left, Manchester United's Ander Herrera and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira)
Manchester United's team manager Jose Mourinho, left, Manchester United's Ander Herrera and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira) AP

Ο Βάσκος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντέρ Ερέρα, υπερασπίστηκε τον τεχνικό του, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος γκρινιάζει για τη δυσκολία να δουλέψει αποτελεσματικά στην προετοιμασία ελλείψει πολλών βασικών στελεχών του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του International Champions Cup κι άφησε πίσω την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ.

Την επικαιρότητα, ωστόσο, μονοπωλούν οι γκρίνιες του Ζοζέ Μουρίνιο για την αδυναμία παραγωγής αποτελεσματικής δουλειάς στην προετοιμασία, χωρίς να έχει στη διάθεσή του βασικά στελέχη (οι οποίοι έχουν λάβει περισσότερη άδεια λόγω συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018).

Ο 28χρονος Βάσκος μέσος της ομάδας του Μάντσεστερ, Αντέρ Ερέρα, υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο τεχνικό και δικαιολόγησε απόλυτα τις διαμαρτυρίες που εκφράζει.

"Είναι αλήθεια και συμφωνώ μαζί του. Είναι δύσκολο γι' αυτόν να δουλέψει με ένα γκρουπ παικτών, το 50% των οποίων δεν θα δουλέψει μαζί του στο μέλλον. Δεν μπορείς να δουλέψει τακτικά, γιατί τα παιδιά αυτά με τα οποία δουλεύεις μπορεί να φύγουν, να παραχωρηθούν δανεικοί, ή να πάνε στη δεύτερη ομάδα. Οπότε, είναι δύσκολο γι' αυτόν.

Είναι δύσκολο επίσης γι εμάς, γιατί ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα ήταν κάπως έτσι. Είναι η πέμπτη μου προετοιμασία εδώ και είναι η πιο παράξενη με διαφορά. Δεν γνωρίζω πώς είναι με τους δημοσιογράφους, αλλά μπορώ να πω ότι είναι πολύ θετικός, θέλει να παλεύει για να κατακτήσει τίτλους, θέλει να δίνουμε το καλύτερο και να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται.

Αλλά, προφανώς δεν είναι απογοητευμένος με την ομάδα ή τη μεταγραφική πολιτική, είναι γιατί δεν μπορεί να δουλέψει με παίκτες που δεν θα έχει στη σεζόν. Για παράδειγμα, παίξαμε κόντρα στη Λίβερπουλ και ήταν έτοιμη κατά 80%. Η Μίλαν το ίδιο. Είναι ο Ματέο Νταρμιάν, ο οποίος παίζει όλα τα ματς και πιθανό να φύγει. Οπότε, μπορώ να καταλάβω τον προπονητή και βάζω τον εαυτό μου στη θέση του. Θα ήμουν στην ίδια κατάσταση. Θέλεις να παλέψεις για τίτλους, αλλά δεν μπορείς έτσι όπως είναι τώρα.

Είχαμε πολλούς παίκτες στα ημιτελικά και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να μείνουμε θετικοί και προσπαθήσουμε για την έναρξη της σεζόν. Τη δουλειά που δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα, θα την κάνουμε 3-4 ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν", υποστήριξε ο Ερέρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ