ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίσημο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκακού!

Everton's Romelu Lukaku celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton's Romelu Lukaku celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Ρομελού Λουκακού και πλέον απομένει ο Βέλγος επιθετικός να περάσει απ' τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομελού Λουκακού. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, χωρίς να κάνουν γνωστό το οικονομικό κομμάτι του deal.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ο 24χρονος στράικερ να περάσει απ' τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ προσέφερε 85.000.000 ευρώ στα "ζαχαρωτά" και τον έκανε "δικό" της.

Παρά τη "σφήνα" της Τσέλσι, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο παρέμεινε σε θέση ισχύος και πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν εξαιρετικό επιθετικό, ο οποίος την περυσινή σεζόν σημείωσε 26 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ