ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
Μουρίνιο

Νέο συμβόλαιο για τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος υπέγραψε μέχρι το 2020, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο τον κρατάει στο "Ολντ Τράφορντ" μέχρι το 2020. Υπάρχει μάλιστα οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, όπως έγινε επισήμως γνωστό.

Ο 54χρονος προπονητής έγινε ο πρώτος στην ιστορία του club που κατέκτησε τρόπαιο στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κατακτήσει το League Cup (3-2 τη Σαουθάμπτον), ενώ πήρε και το Europa League στη Στοκχόλμη (2-0 τον Άγιαξ).

Μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου, ο Μουρίνιο δήλωσε: " Είμαι υπερήφανος και είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στον κ. Γούντγουορντ για την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής μου.

Είμαι ευχαριστημένος που πιστεύουν ότι είμαι ο σωστός προπονητής για αυτή τη σπουδαία ομάδα. Ευχαριστώ το προσωπικό της ομάδας και τους παίκτες. Τους αγαπώ τους παίκτες μου και είμαι ευχαριστημένος που ξέρω ότι θα πορευτώ μαζί τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξη. Με έκαναν να νιώσω γρήγορα σαν στο σπίτι μου. Επαναλαμβάνω, ότι το να είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ είναι καθημερινά τιμή για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος".

Photo credits: manutd.com

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ