ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ελεύθερος ο Ιμπραχίμοβιτς από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic holds the trophy after Manchester won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic holds the trophy after Manchester won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δήλωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ως εκ τούτου, ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τον αγγλικό σύλλογο.

Τέλος εποχής για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έστειλαν στην Premier League τα συμβόλαια του ρόστερ για τη νέα σεζόν και σε αυτά δεν βρίσκεται το όνομα του φετινού αρχισκόρερ τους με 17 τέρματα στο πρωτάθλημα και άλλα 11 στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Ο 35χρονος επιθετικός είχε υπογράψει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2016 με καθαρές απολαβές 26.000.000 ευρώ. Στη μία σεζόν που κάθισε στο "Ολντ Τράφορντ" κατέκτησε το Europa League, το League Cup και το Super Cup, ωστόσο η σεζόν έκλεισε με αρνητικό πρόσημο, αφού υπέστη ρήξη χιαστών, με συνέπεια πολύ δύσκολα να αγωνιστεί ξανά μέσα στο έτος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη κουβέντα γύρω από τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ θέλουν πιο πιθανό προορισμό τις ΗΠΑ.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ