ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκτός για ένα μήνα ο Ιμπραχίμοβιτς

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, centre left, runs with the ball during the English League Cup Quarter Final soccer match between Bristol City and Manchester United at Ashton Gate, Bristol, England, Wednesday, Dec. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, centre left, runs with the ball during the English League Cup Quarter Final soccer match between Bristol City and Manchester United at Ashton Gate, Bristol, England, Wednesday, Dec. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν ακόμα μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπέρνλι.

Από επιθετικούς φαίνεται ότι ξεμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ζοζέ Μουρίνιο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το 0-0 με την Σαουθάμπτον ο Πορτογάλος κόουτς αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε χτυπήσει στο ματς με την Μπέρνλι πριν από τέσσερις ημέρες, ωστόσο δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση του.

Αυτή ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο. "Ο Ζλάταν θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Για τον Λουκακου δεν ξέρω ακόμα κάτι. Φυσικά και είναι σημαντικό να χάνεις το βασικό σου επιθετικό. Τώρα έχουμε στον πάγκο μόνο δύο επιθετικούς παίκτες στον πάγκο, τον Ράσφορντ και τον Μαρσιάλ. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο θα παίζει και έτσι θα έχω μόνο έναν από αυτούς στον πάγκο. Σήμερα ήθελα να κάνω τρίτη αλλαγή και να βάλω επιθετικό και δεν είχα κάποιον στον πάγκο" είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Έτσι, δεν αποκλείεται, ανάλογα και με την κατάσταση του Λουκακου, να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη.

Photo credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ