ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκτός έδρας γκολ μετά από 11 μήνες για Ρούνεϊ!

Εκτός έδρας γκολ μετά από 11 μήνες για Ρούνεϊ!

Αν ψάχνετε τον πιο ευτυχισμένο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Έβερτον στο "Goodison Park" αυτός δεν είναι άλλος από τον Γουέιν Ρούνεϊ. Διαβάστε για τις δύο "κατάρες" από τις οποίες απαλλάχτηκε ο Άγγλος διεθνής επιθετικός.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 17 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ μετρούσε μακριά από το "Old Trafford" ο Γουέιν Ρούνεϊ, όμως το απόγευμα του Σαββάτου φρόντισε να δώσει τέλος στην... αρίθμηση.

Μετά τα γκολ των Σνιντερλέν και Ερέρα στο πρώτο ημίχρονο με τα οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε από νωρίς στη θέση του οδηγού απέναντι στην Έβερτον , ο Γουέιν Ρούνεϊ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 62ο λεπτό νικώντας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τον Χάουαρντ, με το το τέρμα αυτό να είναι το πρώτο του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετά από αφλογιστία 11 μηνών!

Εκτός έδρας γκολ μετά από 11 μήνες για Ρούνεϊ!

Το τέρμα μάλιστα αυτό ήταν ακόμα πιο γλυκό για τον αρχικανονιέρη της εθνικής Αγγλίας καθώς ήταν το πρώτο του απέναντι στην Έβερτον μέσα στο άλλοτε σπίτι του, το "Goodison Park", μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

"Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο Τύπος αλλά τι πιστεύουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Δεν με επηρεάζει καθόλου η κριτική. Είμαι δυνατός άνδρας, απλά προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να βοηθώ την ομάδα μου να είναι επιτυχημένη", τόνισε μετά το 3-0 επί των "ζαχαρωτών" ο Ρούνεϊ, για να συμπληρώσει:

Εκτός έδρας γκολ μετά από 11 μήνες για Ρούνεϊ!

'Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Άρσεναλ και ήρθαμε να παίξουμε σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Ευτυχώς το ματς με την Άρσεναλ ξεχάστηκε από εμάς και μπορούμε να συνεχίσουμε εμφανίσεις όπως αυτή με την Έβερτον".

Το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ κόντρα στην Έβερτον

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ