ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Έκλεψε" δύο σκάουτ της Σίτι η Γιουνάιτεντ

"Έκλεψε" δύο σκάουτ της Σίτι η Γιουνάιτεντ

Μια επικοινωνιακή νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρήκε τον τρόπο να "κλέψει" δύο σημαντικότατα στελέχη της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ανταγωνισμός στο Μάντσεστερ εντείνεται μέρα με τη μέρα, με τους δύο συλλόγους - "γίγαντες" της πόλης να κοντράρονται σε κάθε επίπεδο. Προσφάτως, οι "κόκκινοι διάβολοι" αποφάσισαν και έπραξαν ένα επιπλέον μεγάλο βήμα ως προς αυτό.

Στόχος τους δεν αποτέλεσε κάποιος ποδοσφαιριστής των "πολιτών", αλλά δύο άνθρωποι που εργάζονται στο τμήμα σκάουτινγκ της Σίτι και φημίζονται για την αποδοτικότητά τους στον τομέα ευθύνης τους.

Η Γιουνάιτεντ τους προσέγγισε και τους "άρπαξε" με εκπληκτική ταχύτητα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι τα συμβόλαιά τους με τη Σίτι λήγουν στο τέλος του 2016. Φυσικά, τους προσέφερε και βελτιωμένες οικονομικές απολαβές, ώστε να τους δελεάσει.

Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και με το πρώτο ξημέρωμα του 2017 θα ενταχθούν επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της "κόκκινης" πλευράς του Μάντσεστερ. Τα ονόματά τους είναι Ντέιβ Χάρισον και Λίντον Τόμλισον, ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι ο πρώτος είχε κλείσει οκταετία ως εργαζόμενος των "πολιτών".

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης αναμόρφωσης και αναβάθμισης των ακαδημιών των "κόκκινων διαβόλων", απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και καιρό από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Εκτός αυτού, μπορούμε να το εκλάβουμε και ως μια κίνηση αντίδρασης από πλευράς Γιουνάιτεντ, η οποία στο παρελθόν είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για ορισμένες, κατά την ίδια, επιθετικές στρατηγικές της Σίτι.

Μάλιστα, η πρώτη είχε φτάσει στο σημείο να συζητά το ενδεχόμενο να θέσει "στοπ" στις αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων υποδομής των δύο ομάδων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ