ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεύτερες σκέψεις στη Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζονται σκεπτικοί σε ό,τι αφορά μία επικείμενη κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαιτίας του υψηλού κόστους της μεταγραφής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού αισθάνεται προδομένος απ' τη συμπεριφορά του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφασίσει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι βέβαιο πως θα προκύψει ενδιαφέρον τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτησή του. Μάλιστα, ήδη υπήρξε δημοσίευμα που θέλει τον Πέρεθ να προσφέρει τον CR7 στην Παρί για χάρη του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", οι διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στην περίπτωση του 32χρονου επιθετικού. Ο λόγος, βάσει όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει να κάνει με το υψηλό κόστος της μεταγραφής για έναν ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες κλείνει τα 33 έτη.

Είναι σίγουρο πως ο Ρονάλντο θα ζητήσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 50.000.000 ευρώ, αφού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του. Παράλληλα, οι "μερένγκες" δεν πρόκειται να δεχθούν να τον παραχωρήσουν με λιγότερο από 100.000.000 ευρώ.

Στη... σούμα, ένα πιθανό deal μπορεί να κοστίσει στην αγγλική ομάδα περισσότερα από 200.000.000 ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο ναι μεν θα φέρει σημαντικά έσοδα, αλλά το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να καλύψει τα έξοδα της μεταγραφής.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ απ' το 2003 έως το 2009, σημειώνοντας 118 γκολ και μοιράζοντας 61 ασίστ σε 291 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Την 9ετία που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ, έχει 442 τέρματα και 127 ασίστ σε 418 ματς.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ