ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Άσχημα τα μαντάτα για τον Λουκ Σο

Άσχημα τα μαντάτα για τον Λουκ Σο
Λουκ Σο

Ο Λουκ Σο υπέστη διπλό κάταγμα στο αριστερό του πόδι και θα αργήσει αρκετά να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Τι φοβούνται οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ και που ελπίζουν.

Το"Φίλιπς Στάντιον" πάγωσε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1 το τελικό σκορ), όταν ο Έκτορ Μορένο έπεσε άτσαλα πάνω στον Λουκ Σο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να σπάσει το πόδι του.

Ο άτυχος άσος αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ του τοποθετήθηκε και μάσκα οξυγώνιου, αφού βρέθηκε σε κατάσταση σοκ.

Τα νέα δεν είναι καλά για τον Σο, αφού όπως αναφέρουν στην Αγγλία υπέστη διπλό κάταγμα στο καλάμι του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοβούνται πως η επιστροφή του παίκτη θα καθυστερήσει αρκετά, εξαιτίας της ευαισθησίας που έχει στους τραυματισμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως άλλοι τέσσερις παίκτες έπαθαν παρόμοιο τραυματισμό. Ας δούμε μετά από πόσες μέρες επέστρεψαν:

Τζιμπρίλ Σισέ: 166 μέρες

Χένρικ Λάρσον: 212 μέρες

Άρον Ράμσεϊ: 252 μέρες

Εντουάρδο Ντα Σίλβα: 296 μέρες

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, ο Σισέ επέστρεψε σε χρόνο d.t. και μάλιστα αγωνίστηκε στην αναμέτρηση για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Γιουβέντους (με τη φανέλα της Λίβερπουλ). Σε ανάλογη περίπτωση ελπίζουν και στην Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ