ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αρχηγός της ManUtd ο Κάρικ

Manchester United's Wayne Rooney, right, shakes hands with teammate Michael Carrick after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday, Feb. 2, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Wayne Rooney, right, shakes hands with teammate Michael Carrick after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday, Feb. 2, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μάικλ Κάρικ είναι πλέον ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, αντικαθιστώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ που πήγε στην Έβερτον

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά από 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην Έβερτον, έτσι έπρεπε να οριστεί ο νέος αρχηγός της ομάδας.

Και επίσημα απ'το απόγευμα της Τρίτης (11/7) ο Μάικλ Κάρικ είναι ο αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων", καθώς είναι πλέον ο πιο παλιός στο ρόστερ (12 χρόνια).

"Νιώθω υπέροχα, είναι μεγάλη τιμή να γίνεσαι αρχηγός σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο", τόνισε ο Κάρικ στο κανάλι της τηλεοπτικό ομάδας και συνέχισε: "Αυτή είναι η 12η χρονιά μου, είχα έρθει εδώ 25 ετών. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα μείνω τόσο πολύ και θα πετύχω τόσα πράγματα".

"Τώρα, το να ηγηθώ των συμπαικτών μου και το να καθοδηγήσω τα νέα παιδιά, είναι κάτι όμορφο. Ήρθα στο σύλλογο ως ποδοσφαιριστής και τώρα είμαι τεράστιος οπαδός. Ωρίμασα σε αυτόν τον σύλλογο και τώρα αυτή η θέση είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα".

"Θα είμαι απλά ο εαυτός μου. Δεν γίνεται να αλλάξεις, είναι λάθος να μπεις σε αυτός τον ρόλο και ξαφνικά να αλλάξεις συμπεριφορά, να φωνάζεις και να κάνεις παρατηρήσεις. Δεν είμαι τέτοιος. Θα μιλήσω μόνο όταν πρέπει".

AP Photo/Jon Super



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ