ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αποσύρεται για Ντιμπάλα και πάει για Μάντζουκιτς η Γιουνάιτεντ

Αποσύρεται για Ντιμπάλα και πάει για Μάντζουκιτς η Γιουνάιτεντ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει δεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Αργεντινού στράικερ της Γιουβέντους. Στροφή στον 33χρονο Κροάτη Μάριο Μάντζουκιτς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να σταματήσει τις επαφές με τον μάνατζερ του Πάουλο Ντιμπάλα. Στον επιθετικό της Γιουβέντους οι "κόκκινοι διάβολοι" πρόσφεραν 12 εκατ. ευρώ ετησίως, 4,5 εκατ. ευρώ περισσότερα από αυτά που λαμβάνει τώρα στη "Βέκια Σινιόρα", εκείνος ωστόσο εξακολουθεί να έχει ενδοιασμούς.

Γι' αυτό, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ πήραν την απόφαση να κάνουν πίσω με την περίπτωση του διεθνή Αργεντινού, η μεταγραφή του οποίου θα γινόταν στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Ρομελού Λουκακού. Η ομάδα του Σόλσκιερ φορτσάρει πλέον για την απόκτηση του Κροάτη φορ Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος και αυτός ανήκει στη Γιουβέντους. Η Μάντσεστερ προσφέρει 17,5 εκατ. λίρες στη Γιούβε για τον 33χρονο και στον ίδιο 6,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, για τριετές συμβόλαιο.

Η Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Άγγλο στόπερ Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο δίνει στη Λέστερ το ποσό των 90 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ