ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Δεν παίξαμε καλά"

Φέργκιουσον: "Δεν παίξαμε καλά"
© IAN HODGSON

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και όχι από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Άλεξ Φέργκιουσον μετα το 2-1 επί της Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ".

"Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για μας αλλά δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ κυριάρχησε.

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήμουν απογοητευμένος από την εμφάνισή μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο Sky Sports o Σκωτσέζος τεχνικός, για να προσθεσει:

September 23rd 2012 - LIVERPOOL, UK-LIVERPOOL V MANCHESTER UNITED
Man United's Rafael Da Silva scores the equaliser for 1-1

PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail
September 23rd 2012 - LIVERPOOL, UK-LIVERPOOL V MANCHESTER UNITED Man United's Rafael Da Silva scores the equaliser for 1-1 PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail IAN HODGSON

"Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κατοχή αλλά έπαιζαν με 10 παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να δεχτούμε και πολλά εύσημα για αυτό.

Η νίκη όμως είναι νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση".

Όσον αφορα στην επίμαχη φάση με την σύγκρουση των Σέλβεϊ και Έβανς και την αποβολή με απευθείας κόκκινη του άσου της Λίβερπουλ, ο "Φέργκι" δήλωσε:

"Πιστεύω ότι ήταν μία καθαρή κόκκινη κάρτα. Ο Τζόνι Έβανς πήγε για τη μπάλα, πήρε τη μπάλα και το παιδί πήγε με επικίνδυνο τρόπο στη μπάλα.

Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να πάρει κάποια άλλη απόφαση".

Φέργκιουσον: "Δεν παίξαμε καλά"
© REUTERS

Ερωτηθείς επίσης για το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Σέλβεϊ κατά την αποχώρηση του μέσου των "κόκκινων" από τον αγωνιστικό χώρο, αποκάλυψε:

"Υποθέτω ότι προσπαθούσε να με κατηγορήσει. Αν θέλει μπορεί να απολογηθεί.

Θα έπρεπε να το κάνει αυτό, είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό".

Τέλος για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Βαλένσια και από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, απέφυγε να πάρει θέση:

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 23:  Robin Van Persie of Manchester United celebrates scoring to make it 2-1 during the Barclays Premier League match between Liverpool and Manchester United at Anfield on September 23, 2012 in Liverpool, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 23: Robin Van Persie of Manchester United celebrates scoring to make it 2-1 during the Barclays Premier League match between Liverpool and Manchester United at Anfield on September 23, 2012 in Liverpool, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

"Δεν μπορούσα να δω τη φάση. Ήταν σίγουρα σε θέση για γκολ. Πιστεύω ότι έπρεπε να τροφοδοτήσει είτε τον Φαν Πέρσι είτε τον Γκιγκς αλλά πήρε την απόφαση να κάνει ο ίδιος το σουτ και πιθανότατα τον έριξαν κάτω. Δεν είμαι σίγουρος".

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (highlights)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (extented highlights)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ