ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αντσελότι: "Ποιος δεν θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ"

Αντσελότι: "Ποιος δεν θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ"

Στην Αγγλία ψάχνουν από τώρα τον διάδοχο του Λουίς φαν Χάαλ και θεωρούν πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο ιδανικός. Ο Ιταλός από τη μεριά του, μίλησε σε αγγλική εφημερίδα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Λουίς φαν Χάαλ βρίσκεται υπό διαρκ'η αμφισβήτηση λόγω των μέτριων εμφανίσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλοι θεωρούν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Τα ονόματα που συνδέονται με τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" είναι πολλά, με αυτό του Κάρλο Αντσελότι να είναι ένα εξ' αυτών.

Ο Ιταλός μίλησε στην αγγλική "Independent" για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ και δεν απέκλεισε τίποτα. Συγκεκριμένα είπε: "Ποιος προπονητής δεν θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Προς το παρόν, όμως, θα συνεχίσω να ξεκουράζομαι. Αν δεν βρω μια ομάδα με καλό σχέδιο τον Γενάρη τότε θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι".

Στη συνέχεια μίλησε για το αγγλικό πρωτάθλημα και για το αν θέλει να πάει: "Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Είναι και πολύ ανταγωνιστικό, οπότε και ήθελα να επιστρέψω στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ