ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανεώνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας τέλος στη φημολογία για το μέλλον του.

Το πρωτάθλημα χάθηκε, αφού η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεφύγει πολύ και δεν μπορεί να κάνει τόσα "δώρα" μαζεμένα, από τη Μπρίστολ Σίτι αποκλείστηκε από το League Cup, όμως το Champions League, το FA Cup και η δεύτερη θέση στην Premier League είναι οι μεγάλοι στόχοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε η σεζόν να κλείσει με θετικό πρόσημο.

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο και μάλιστα το όνομά του έχει ακουστεί ακόμα και για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ως αντικαταστάτης του Ουνάι Έμερι. Φαίνεται όμως πως τα σενάρια θα παραμείνουν σενάρια και δεν θα επιβεβαιωθούν.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου κόουτς με την κάτοχο του Europa League ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αλλά υπάρχει επιθυμία για να ανανεωθεί ως το καλοκαίρι του 2021. Η Γιουνάιτεντ θέλει, ο Special One το ίδιο, επομένως σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να 'χει ο πεθερός που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

"Θα φύγω όταν ο σύλλογος θελήσει να φύγω, διότι εγώ δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Θέλω να μείνω να δουλέψω και να αποδείξω, φέρνοντας τον σύλλογο εκεί που ανήκει", ανέφερε ο 55χρονος προπονητής.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι σχετικά σύντομα ο Μουρίνιο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους", ώστε να επιτύχει το μεγάλ στόχο του ίδιου και της ομάδας, την επιστροφή στην κορυφή στην Αγγλία.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ