ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Άκομψη απάντηση Μουρίνιο σε γυναίκα ρεπόρτερ

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Μουρίνιο (AP PHOTO/TIM IRELAND)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπράιτον με 3-2, με τον Πορτογάλο προπονητή να τη "λέει" σε γυναίκα ρεπόρτερ για μια επισήμανσή της. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πολύ κακή εικόνα στο ματς με τη Μπράιτον, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League. Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο, δεν μπορούσε να χωνέψει το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και την κριτική που του ασκήθηκε από γυναίκα ρεπόρτερ.

"Κάναμε λάθη και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτά. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο", δήλωσε εκνευρισμένος. ο Πορτογάλος, ενώ όταν η γυναίκα ρεπόρτερ επισήμανε πως η ομάδα του φάνηκε να έχει πρόβλημα χημείας, εκείνος απάντησε: "Πρέπει να είστε φανταστική στη δουλειά σας για να μπορείτε από την κερκίδα να μιλάτε για χημεία μεταξύ των παικτών".

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ