ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χαρτ: "Ο Γκουαρδιόλα δεν με ήθελε στη Σίτι"

Χαρτ: "Ο Γκουαρδιόλα δεν με ήθελε στη Σίτι"
2014 GETTY IMAGES

Ο Τζο Χαρτ μίλησε στον βρετανικό Τύπο για την παρουσία του στην Τορίνο. Ακόμα, έκανε λόγο στο ραντεβού με τον Γκουαρδιόλα, πριν αποχωρήσει απ' την Αγγλία.

Με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο Τζο Χαρτ υπογράμμισε ότι η περίοδός του στη Μάντσεστερ Σίτι έχει τελειώσει οριστικά, ενώ αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν αποχωρήσει απ' το Νησί.

Ο 29χρονος μετακόμισε ως δανεικός στην Τορίνο στη θερινή μεταγραφική περίοδο, μιας και δεν αποτελούσε βασική επιλογή του Γκουαρδιόλα. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι "πολίτες" απέκτησαν τον Κλαούντιο Μπράβο, με αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του Άγγλου.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Δεν ήρθα στην Τορίνο για να δείτε αν είμαι καλός ή αν βελτιώθηκα. Βρέθηκα εδώ, επειδή δεν με ήθελαν. Προσπαθώ για το καλύτερο κι αν κάποιος σύλλογος επιθυμεί να με προσθέσει στο ρόστερ, πιστεύω ότι η Σίτι δεν θα μπει εμπόδιο".

Ακόμα, αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε με τον Ισπανό τεχνικό, κατά την επιστροφή του απ' το Euro: "Γύρισα αργότερα από κάποιους άλλους παίκτες, λόγω του Euro 2016. Ο προπονητής ήθελε να συζητήσουμε, αποκαλύπτοντας μου ότι έχει αμφιβολίες για μένα. Μου είπε ότι επιθυμεί να είναι ειλικρινής απέναντι μου, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω".

"Σκέφτηκα ότι είμαι πρόθυμος να δουλέψω γι' αυτόν και να δούμε τι θα συμβεί. Βέβαια, είχα την εντύπωση ότι δεν θα με διώξει απ' την ομάδα. Πίστευα απλά ότι δεν θα μου δίνει χρόνο συμμετοχής".

Τέλος, ερωτήθηκε για τον Μπράβο, ο οποίος πήρε τη θέση του: "Υπέγραψε στη Σίτι τον Αύγουστο. Είναι καλός τερματοφύλακας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ