ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χαμός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ για τον Στέρλινγκ

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Στέρλινγκ με την Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλει να κρατήσει τον παίκτη ο Γκουαρδιόλα.

Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 φαίνεται ότι έχει βάση. Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ και σύμφωνα με τους Άγγλους ήδη οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες τους επαφές.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική χρονιά αφού σε 37 συμμετοχές μετρά 20 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του και φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, έχει εισηγηθεί την αύξηση των απολαβών του Στέρλινγκ κατά 50%. Αυτή τη στιγμή ο 23χρονος αμείβεται με 180.000 λίρες την εβδομάδα και η πρόταση που του έχει γίνει ανέρχεται στις 270.000.

Τα χρήματα ωστόσο δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία το ερχόμενο καλοκαίρι θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ της. Ο Στέρλινγκ είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη λίστα τους και μένει να δούμε εάν το καλοκαίρι θα κάνουν την κίνηση τους ή όχι. Όπως και να έχει είτε ο 23χρονος ανανεώσει με τη Σίτι είτε πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα του θα παίξει αρκετά τους επόμενους μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ για 49 εκατομμύρια λίρες.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ