ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Θέλει να "δέσει" Στόουνς η Σίτι

Newcastle's Joselu fights for the ball with Manchester City's John Stones, right, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Joselu fights for the ball with Manchester City's John Stones, right, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων προσφέρει στον Τζον Στόουνς η Σίτι, που θέλει να κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια τον Άγγλο αμυντικό στην "γαλάζια" όχθη του Μάντσεστερ.

Η Σίτι κινείται για την (πρόωρη) επέκταση της συνεργασίας με τον Τζον Στόουνς, ενώ προσφέρει -παράλληλα- στον διεθνή Άγγλο σέντερ μπακ αύξηση μισθού.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Sun", οι "πολίτες" θέλουν να ανταμείψουν με νέο πολυετές συμβόλαιο τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, που ενθουσίασε με την απόδοσή του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα ρωσικά γήπεδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά με τα "τρία λιοντάρια".

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αν και το συμβόλαιο του άλλοτε στόπερ των Μπάρνσλεϊ και Έβερτον εκπνέει το 2022, το αγγλικό κλαμπ πρόκειται να προτείνει επέκταση, ενώ ταυτόχρονα φέρεται διατεθειμένο να αυξήσει το κασέ του αμυντικού του "βράχου", ο οποίος θα δει το μηνιάτικό του να εκτοξεύεται από τις 536.000 στις 760.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 οι "citizens" είχαν δαπανήσει περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ για να προσγειώσουν στο “Etihad” τον οπισθοφύλακα της Έβερτον, ο οποίος όμως πάτησε χορτάρι μόλις σε 18 παιχνίδια της Premier League, λόγω τραυματισμών.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ