ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τέλος από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Χεσούς Νάβας

Manchester City's Jesus Navas eyes the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Paris St Germain and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Christophe Ena)
Manchester City's Jesus Navas eyes the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Paris St Germain and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χεσούς Νάβας, ο οποίος αποτελεί παρελθόν ύστερα από μία τετραετία στο "Etihad".

Παρελθόν απ' το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί, ύστερα από μία τετραετία, ο Χεσούς Νάβας.

Οι "πολίτες" ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 36 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα πέντε ασίστ. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την ομάδα δεν μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 απ' τη Σεβίλλη έναντι 20.000.000 ευρώ, μετρώντας συνολικά 8 γκολ και 39 ασίστ σε 183 αγώνες με την αγγλική ομάδα κι έχοντας σημαντική συμβολή στο πρωτάθλημα του 2014, καθώς και στην κατάκτηση του League Cup τη σεζόν 2013/14 και 2015/16. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η πρώην ομάδα του, Σεβίλλη, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το tweet της Σίτι:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ