ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο Μάντσεστερ για ανανέωση ο ατζέντης του Γκουαρδιόλα

Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο ατζέντης του Πεπ Γκουαρδιόλα, Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ, ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να προετοιμάσει το έδαφος στις συζητήσεις ανανέωσης της Σίτι με τον Καταλανό τεχνικό.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τετάρτη (7/3, 21:45) τη Βασιλεία και "σφραγίζει" την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

Ο ατζέντης του Πεπ Γκουαρδιόλα (όπως και του τεχνικού του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία), Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ, ταξιδεύει από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ όχι μόνο για να δει την αναμέτρηση.

Ο λόγος του ταξιδιού, σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", είναι να προετοιμάσει το έδαφος στις συζητήσεις ανανέωσης της Σίτι με τον Καταλανό τεχνικό.

Άλλωστε, το τρέχον εκπνέει το 2019 κι αποτελεί κοινή επιθυμία η ανανέωση της συνεργασίας τους. Στο Μάντσεστερ θα βρει τους συμπατριώτες του, Τσίκι Μπεγκιριστάιν (διευθυντής ποδοσφαίρου της Σίτι) και Φεράν Σοριάνο (εκτελεστικός διευθυντή της Σίτι)

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2021, ενώ η προσφορά των "πολιτών" στον Γκουαρδιόλα είναι 22.000.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ