ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόου Γκουαρντιόλα με χορευτικές οδηγίες και διαμαρτυρίες στον τέταρτο διαιτητή

Σόου Γκουαρντιόλα με χορευτικές οδηγίες και διαμαρτυρίες στον τέταρτο διαιτητή

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχασε -ξανά- από την Τσέλσι και στο διαδίκτυο έγινε πάρτι με τις αντιδράσεις του. Ο Ισπανός έδωσε οδηγίες με χορευτικές κινήσεις και στο τέλος αρπάχτηκε με κάποιον από το τιμ των "Μπλε". Τα είπε και με τον 4ο διαιτητή (VIDEOS).

Το αήττητο της Σίτι χάθηκε, όπως και η κορυφή της Premier League εκεί που φιγουράρει πλέον η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γκουαρντιόλα, μάλιστα, έδωσε το δικό του σόου κατά τη διάρκεια και λίγο μετά το ντέρμπι στο Λονδίνο με την Τσέλσι.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί ο Ισπανός τεχνικός "πιάστηκε" από την κάμερα οπαδού να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του με κινήσεις που περισσότερο θύμιζαν... break dance.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός πήγε να χαιρετήσει τον πάγκο της Τσέλσι, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι συνέβη μ' έναν από τους υπαλλήλους των "Μπλε" και πάνω στον χαιρετισμό τράβηξε απότομα το χέρι του.

Επίσης, από τον εκνευρισμένο Γκουαρντιόλα δεν γλύτωσε ούτε ο τέταρτος διαιτητής του ματς μια και μετά την υπόδειξη του κόρνερ που γράφτηκε το 2-0, τον πλησίασε και του ψιθύρισε στο αυτί: " Αυτό δεν ήταν κόρνερ..."

Για την ιστορία η Τσέλσι έχει μετατραπεί σε "δαίμονα" του Πεπ μια και τον έχει νικήσει τρεις φορές στο πρωτάθλημα, τις περισσότερος από κάθε άλλο αντίπαλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ