ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για 1 με 1,5 μήνα ο Ντε Μπράινε

Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε θα μείνει εκτός δράσης για 4 ως 6 εβδομάδες λόγω νέου τραυματισμού και φυσικά χάνει το ντέρμπι της πόλης με τη συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ.

Νέο πλήγμα στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός δράσης για 4 ως 6 εβδομάδες, χάνοντας φυσικά το επικείμενο ντέρμπι της πόλης με τη συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ.

Ο Ντε Μπράινε χτύπησε στο 2-0 επί της Φούλαμ. Μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον άφησε εκτός για δύο μήνες, χτύπησε ξανά.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ματς είχε σύγκρουση με τον Μενσά-Φόσου, με τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα να τον κάνει αλλαγή, αλλά τα μαντάτα μετά τις εξετάσεις δεν ήταν καλά.

Ο διεθνής Βέλγος σούπερ σταρ χάνει σίγουρα τα ματς με Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως βέβαια και το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ στις 11 Νοεμβρίου. Ο Γκουαρδιόλα "πονοκεφαλιάζει" με τη νέα απουσία του ποδοσφαιριστή του...

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ