ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σοκ με Μπράβο στη Σίτι, χάνει όλη τη σεζόν

Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τεράστιο πλήγμα για τη Μάντσεστερ Σίτι με την έναρξη της νέας σεζόν, με τον Κλαούντιο Μπράβο να χάνει το υπόλοιπο του αγωνιστικής περιόδου, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Μετά τον Κέβιν Ντε Μπράινε, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις μήνες λόγω του ότι υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου, ήρθε ένα ακόμη κακό μαντάτο, το οποίο αφορά τον Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος αποτελεί το back up του Έντερσον στη θέση του τερματοφύλακα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χιλιανός γκολκίπερ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην προπόνηση και και θα μείνει εκτός δράσης για έξι με οκτώ μήνες, όπερ σημαίνει ότι χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν. Ο ίδιος θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για περαιτέρω εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και μετά την επέμβαση που θα κάνει, θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος της αποκατάστασης.

Ο 20χρονος, Γκριμσόου, είναι πλέον δεύτερος τερματοφύλακας, όμως είναι άγουρος και δύσκολα ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα τον εμπιστευτεί και πρέπει να δει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα για να πλαισιωθεί ο Έντερσον. Θυμίζουμε μάλιστα πως οι μετεγγραφές έχουν ολοκληρωθεί από τις 9 Αυγούστου στην Αγγλία, άρα ο Καταλανός έχει περιορισμό ελιγμών.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ