ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Θεωρεί ότι η Άρσεναλ υποκίνησε τη συμμαχία εναντίον της στο CAS

Σίτι: Θεωρεί ότι η Άρσεναλ υποκίνησε τη συμμαχία εναντίον της στο CAS

Την Άρσεναλ θεωρεί η Σίτι ως την ομάδα που υποκίνησε τη συμμαχία εναντίον της στο CAS, για να μην αλλάξει τίποτα στην ποινή που της έχει επιβληθεί λόγω Financal Fair Play. Αρνήθηκαν να σχολιάσουν οι "κανονιέρηδες".

Εδώ και μερικές μέρες έγινε γνωστό στην Αγγλία ότι οκτώ ομάδες συμμάχησαν, συμφώνησαν και απέστειλαν αναφορά στο CAS για να πιέσουν ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να μην παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να μην αλλάξει τίποτα στην ποινή που της έχει επιβληθεί από την UEFA, με την απαγόρευση συμμετοχής στα ευρωπαϊκά τουρνουά για δυο χρόνια, λόγω παραβίασης του Financal Fair Play.

Οι "πολίτες" θεωρούν ότι η ομάδα που υποκίνησε την αναφορά είναι η Άρσεναλ, την οποία ακολούθησαν οι Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λέστερ, Γουλβς και Μπέρνλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, η Άρσεναλ αρνήθηκε να σχολιάσει το αν ήταν πράγματι αυτή που... σήκωσε το λάβαρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής που της επιβλήθηκε. Εκτός από τη διετή ποινή αποκλεισμού, δέχτηκε πρόστιμο 30.000.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ