ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Πιέζει τη Μπαρτσελόνα για Νέλσον Σεμέδο

Barcelona's Nelson Semedo controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Nelson Semedo controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Σίτι πιέζει τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νέλσον Σεμέδο και βάζει στο τραπέζι των συζητήσεων τον Ζοάο Κανσέλο. Δείτε τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας "SPORT".

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Νέλσον Σεμέδο. Η καταλανική εφημερίδα " SPORT" αναφέρεει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει με κάθε τρόπο τον Πορτογάλο δεξιό μπακ στην ομάδα του και γι' αυτό οι "πολίτες" βάζουν στο τραπέζι των συζητήσεων διάφορες φόρμουλες, ώστε να επιτευχθεί deal.

Μία από αυτές είναι ο Ζοάο Κανσέλο ως έμψυχο αντάλλαγμα, αν και πάλι η αγγλική ομάδα θα πρέπει να δώσει χρήματα, αφού ο Σεμέδο έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον συμπατριώτη του.

Κοινός παρανομαστής για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι ο Ζόρζε Μέντες. Στο δικό του γραφείο ανήκει και ο Σεμέδο και ο Κανσέλο. Η Μπαρτσελόνα ζητά 45 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Η Σίτι τον διεκδίκησε και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η Μπάρτσα δεν μπήκε τότε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Η Σίτι είχε αγοράσει τον Κανσέλο από τη Γιουβέντους αντί 40 εκατ. ευρώ, αλλά ο 25χρονος δεξιός μπακ δεν έχει δώσει αυτά που περίμενε το βρετανικό κλαμπ. Ο Σεμέδο έχει κάνει φέτος 29 συμμετοχές με τη Μπαρτσελόνα, στην οποία είχε υπογράψει το 2017 προερχόμενος από τη Μπενφίκα, η οποία πληρώθηκε 35,7 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ