ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ο Στέρλινγκ έβγαλε στη σέντρα δημοσιογράφο για σχόλιό του το 2015

Manchester City's Raheem Sterling warms up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool)
Manchester City's Raheem Sterling warms up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool) AP PHOTO/PETER POWELL,POOL

Ένα αρνητικό σχόλιο του Πιρς Μόργκαν λίγο πριν κλείσει η μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ξανά στο προσκήνιο, με τον Άγγλο στράικερ να παίρνει ρεβάνς από τον δημοσιογράφο πέντε χρόνια αργότερα.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε φτάσει ακόμα στο "Έτιχαντ" (ήταν τότε προπονητής στην Μπάγερν), όμως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε και τότε ηχηρές και πολυδάπανες μεταγραφές και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Οι πολίτες είχαν αποφασίσει να αποκτήσουν πάση θυσία τον 20χρονο τότε στράικερ της Λίβερπουλ και για αυτό ήταν έτοιμοι να δαπανήσουν σχεδόν 50 εκατομμύρια λίρες, με το νούμερο αυτό να αποτελεί "πρόκληση" για τον Πιρς Μόργκαν.

"Εάν ο Ραχίμ Στέρλινγκ αξίζει 49.000.000 λίρες τότε εγώ είμαι Άαρντβαρκ (σ.σ. είδος μυρμηγκοφάγου θηλαστικού)", είχε γράψει τότε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος και δηλωμένος θαυμαστής της Άρσεναλ, με εκεινα τα λόγια να τριβελίζουν ωστόσο για καιρό το μυαλό του Στερλινγκ.

Το αποτέλεσμα ήταν να "χτυπήσει" πέντε χρόνια μετά, τώρα που η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί κάπου στα 150.000.000 λίρες, με τον Στέρλινγκ να γράφει στο δικό του λογαριασμό του στο Twitter την Τρίτη: "Τώρα το ποσό των 49.000.000 λιρών φαντάζει ακόμα πιο αστείο".

Φυσικά, ο Μόργκαν δεν είχε την παραμικρή διάθεση να κρυφτεί αλλα παραδέχτηκε εμμέσως την τότε λάθος κρίση του. Πρώτα έκανε ανάρτηση όπου ανέφερε πως εννοούσε πως το ποσό των 49.000.000 λιρών ήταν λίγο για την αξία του και κατόπιν χαιρέτισε τον Στέρλινγκ ανεβάζοντας φωτογραφία ενός... Άαρντβαρκ.

Σημειώνεται πως με το χατ-τρικ που σημείωσε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Μπράιτον εκτός έδρας, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έφτασε τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν, που είναι πλέον η πιο παραγωγικη στη μέχρι τώρα καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ