ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ο Φαν Μπρόνκχορστ για διάδοχος του Γκουαρδιόλα

Feyenoord coach Giovanni Van Bronckhorst, left, shakes hands with Manchester City coach Josep Guardiola prior to the start of the Champions League group F soccer match between Manchester City and Feyenoord, at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Feyenoord coach Giovanni Van Bronckhorst, left, shakes hands with Manchester City coach Josep Guardiola prior to the start of the Champions League group F soccer match between Manchester City and Feyenoord, at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Mirror", οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι προορίζουν για διάδοχο του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετικό έργο με τη Φέγενορντ.

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mirror", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Φέγενορντ, ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη τετραετία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2016/17, έχει προσληφθεί από τους Πολίτες, έχοντας ένα ρόλο πίσω από τις... κουρτίνες.

Ουσιαστικά, ο 44χρονος τεχνικός μαθαίνει τη νέα τάξη πραγμάτων από το μηδέν προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που του δοθεί η ευκαιρία και προπονήσει τη Σίτι. Βέβαια, πολλά θα κριθούν από την προεργασία που θα κάνει την προσεχή διετία, σε συνδυασμό με την προπονητική εξέλιξη που θα παρουσιάσει.

Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός παλαίμαχος μπακ είχε περάσει από τα αγγλικά γήπεδα, για μία διετία, ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, προτού μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και κλείσει την καριέρα του στη Φέγενορντ. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τον Φαν Μπρόνκχορστ, στο μπλοκάκι των διοικούντων τη Σίτι βρίσκονται και τα ονόματα των Μικέλ Αρτέτα και Βινσέντ Κομπανί.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ