ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Νοκ-άουτ ο Ζεσούς μετα τον Αγκουέρο

Σίτι: Νοκ-άουτ ο Ζεσούς μετα τον Αγκουέρο
MARC ATKINS/POOL VIA AP

Εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τον Βραζιλιάνο στράικερ να αποκομίζει προίκα τον τραυματισμό από το ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της φετινής Premier League επικρατώντας 3-1 της Γουλβς εκτός έδρας (είχε χάσει και τα δύο ματς της περασμένης σεζόν απέναντι στους λύκους), όμως το ματς αυτό έφερε εντελει πονοκέφαλο στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο λόγος ακούει στο όνομα "Γκαμπριέλ Ζεσούς", με την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αποκαλύπτει την Παρασκευή (25/9) πως ενημερώθηκε από τους ανθρώπους των πολιτών πως ο 23χρονος φορ υπέστη τραυματισμό στον αγώνα του "Μολινό".

Η CBF έκανε γνωστό πως ο παίκτης τέθηκε νοκ-άουτ από τα δύο προσεχή ματς της Σελεσάο με Βολιβία και Περού (9 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα), κάτι που σημαίνει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τουλάχιστον τρία ματς: με Λέστερ και Λιντς για την Premier League και με Μπέρνλι για το League Cup.

Σίτι: Νοκ-άουτ ο Ζεσούς μετα τον Αγκουέρο
NICK POTTS/POOL VIA AP

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο 17χρονος Λίαμ Ντέλαπ είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που βρίσκεται στο ρόστερ της Σίτι χωρίς όμως να διαθέτει εμπειρία από αγώνες της πρώτης ομάδας, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να καλείται όπως όλα δείχνουν να αγωνιστεί ως "false 9" στις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας του.

ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ"

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα επισήμανε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει, καθώς ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ την Κυριακή (27/9, 18:30), έχει στη διάθεσή του μόνο 13 παίκτες.

Ο ίδιος μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι για να καλύψει τα κενά μπορεί να πάρουν παίκτες από την Ακαδημία:

''Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε 13 παίκτες. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια, και έχουμε πολλά παιχνίδια. Αν χρειαστούμε περισσότερους παίκτες, θα έχουμε τους παίκτες από την Ακαδημία να μας βοηθήσουν".

Συγκεκριμένα, οι πολίτες δεν έχουν στη διάθεσή τους, τους Σέρχιο Αγκουέρο, Μπερνάντο Σίλβα, Ζοάο Κανσέλο και Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού, ενώ σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος επέστρεψε στις πτοπονήσεις μόλις την περασμένη Παρασκευή, μετά την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό, δεν βρίσκεται ακόμη σε φόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ