ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Νοκ-άουτ και ο Στόουνς, έμεινε με έναν μόνο στόπερ ο Γκουαρδιόλα!

Manchester City's coach Pep Guardiola attends a press conference ahead of the Group C Champions League soccer match between Manchester City and FC Shakhtar Donetsk in Kharkiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Manchester City's coach Pep Guardiola attends a press conference ahead of the Group C Champions League soccer match between Manchester City and FC Shakhtar Donetsk in Kharkiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως ο Τζον Στόουνς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, κάτι που σημαίνει πως έχει μοναδικό διαθέσιμο στόπερ τον Οταμέντι.

Η κακοδαιμονία τραυματισμών δεν λέει να εγκαταλείψει την Μάντσεστερ Σίτι, με το τελευταίο θύμα στο στρατόπεδο των τρεμπλούχων Αγγλίας να είναι ο Τζον Στόουνς.

"Ο Τζον Στόουνς τραυματίστηκε το πρωί. Το πρόβλημα είναι μυικό και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 4-5 εβδομάδες", αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει της πρεμιέρας του Champions League, που βρίσκει τους πρωταθλητές Αγγλίας να αντιμετωπίζουν στην Ουκρανία την Σαχτάρ.

Αναμφίβολα, ο τραυματισμός του Στόουνς είναι σημαντική απώλεια για τους πολίτες, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχει τεθεί νοκ-άουτ για 5 μήνες ο Λαπόρτ (τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Μπράιτον), με την Σίτι να έχει μείνει πλέον με έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό: τον Νικολάς Οταμέντι.

Όσο για τους παίκτες που θα κληθούν στο προσεχές διάστημα (μέχρι να επιστρέψει υγιής ο Στόουνς) να μπαλώσουν την τρύπα που έχει δημιουργεί στην καρδιά της γαλάζιας άμυνας, ο Γκουαρδιόλα φανέρωσε ήδη τα χαρτιά του.

"Είναι απίστευτη πρόκληση για μας να έχουμε μείνει με έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Φερναντίνιο και ίσως οι Έρικ Γκαρθία (σ.σ. 18 ετών, Ισπανός) και Τέιλορ Μπέλις (σ.σ. 17 ετών, Άγγλος) θα βγουν μπροστά για να καλύψουν το κενό τους επόμενους μήνες", δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξι μήνες εκτός ο Λαπόρτ: Ο Πεπ έμεινε με δύο στόπερ
Γκουαρδιόλα: "Δεν μπορούμε να φτάνουμε στους 100 πόντους κάθε σεζόν"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ