ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ξέμεινε από δυνάμεις ο Σίλβα, ο Γκουαρδιόλα του ψάχνει νέο ρόλο στο γήπεδο

Manchester City manager Josep Guardiola, center, celebrates with Manchester City's David Silva at the end of the English Premier League soccer match between Burnley and Manchester City at Turf Moor in Burnley, England, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, center, celebrates with Manchester City's David Silva at the end of the English Premier League soccer match between Burnley and Manchester City at Turf Moor in Burnley, England, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Δημοσίευμα στην Αγγλία υποστηρίζει ότι οι αναλυτές της Σίτι ενημέρωσαν τον Γκουαρδιόλα ότι η φυσική κατάσταση του Νταβίντ Σίλβα έχει φθαρεί. Προβληματισμένος ο Πεπ, αναζητώντας νέο ρόλο στον Ισπανό.

Ο 33χρονος Νταβίντ Σίλβα έχει καταπιεί πολλά χιλιόμετρα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ ο Ισπανός έχει ξεμείνει από δυνάμεις, η φυσική κατάσταση του έχει φθαρεί και δεν θα μπορεί από εδώ και στο εξής να προσφέρει την ίδια ενέργεια στο χορτάρι.

Κι όλα αυτά έρχονται να προσκληθούν στο δημοσίευμα της Mail που υποστήριξε ότι ο Γκουαρδιόλα μετά από το ματς με την Τότεναμ, τόνισε στον Νταβίντ Σίλβα ότι δεν τρέχει αρκετά. Ο Ισπανός είναι παίκτης κομβικής σημασίας για τον προπονητή της Σίτι, γεγονός που μαρτυρούν τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει και η γενική του συνεισφορά στην κυκλοφορία, τις ασίστ και τα γκολ που πετυχαίνει.

Στο Νησί, λοιπόν, γράφουν ότι ο Γκουαρδιόλα στην προσπάθειά του να μην αδειάσουν τελείως οι μπαταρίες του Νταβίντ Σίλβα, ψάχνει για εκείνον μία νέα θέση που θα μπορεί να είναι παραγωγικός χωρίς να χρειάζεται να καταπονηθεί η φυσική του κατάσταση. Υπενθυμίζουμε πως το κλαμπ του Μάντσεστερ έχει ήδη τεράστιο πρόβλημα στη γραμμή άμυνας με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των στόπερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ