ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Αδειάζει χώρο ο Γκουαρδιόλα για τον Μαγκουάιρ

Σίτι: Αδειάζει χώρο ο Γκουαρδιόλα για τον Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει δικό της τον Χάρι Μαγκουάιρ και ο τεχνικός των πολιτών Πεπ Γκουαρδιόλα βγάζει στο σφυρί δύο στόπερ της ομάδας του για να τον αποκτήσει.

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο αμυντικός της Λέστερ Χάρι Μαγκουάιρ. Οι ομάδες του Μάντσεστερ τον θέλουν διακαώς, αλλά η Σίτι ετοιμάζει κίνηση ματ.

Σύμφωνα με την Daily Star, οι "πολίτες" ετοιμάζονται να βάλουν πωλητήριο σε δύο αμυντικούς τους έτσι ώστε να γεμίσουν το πορτοφόλι τους και να κάνουν το γερό μπάσιμο για τον Άγγλο αμυντικό της Λέστερ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Αγγλίας βγάζουν στο σφυρί τους Νίκολας Οταμέντι και Ελιακίμ Μανγκαλά, έτσι ώστε να ανοίξει ο χώρος για την έλευση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να είχε το πάνω χέρι για την απόκτηση του δυναμικού στόπερ, όμως η αλλαγή δεδομένων στο στρατόπεδο της Σίτι ίσως φέρει άλλες ισορροπίες στο μεταγραφικό παζάρι και δημιουργήσει νέα δεδομένα για το "σίριαλ" με τον Άγγλο αμυντικό, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Λέστερ αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ