ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ρήτρα που... ζαλίζει ο Ντε Μπρόινε στη Σίτι

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Απλησίαστος οικονομικά για την πλειοψηφία των ομάδων της ποδοσφαιρικής υφηλίου είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς η Σίτι έχει φροντίσει να τοποθετήσει ρήτρα ύψους 250.000.000 € στο συμβόλαιο του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Θέλεις Ντε Μπρόινε; Απόδειξη! Όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον παίκτη-ορχήστρα της Σίτι, θα πρέπει να κόψει τσεκ 250.000.000 €, αφού αυτή είναι η τιμή που αναγράφεται στο buy out του διεθνούς Βέλγου χαφ.

Τον Ιανουάριο ο 27χρονος πολυδιάστατος μέσος -που βλέπει γήπεδο, έχοντας μετατρέψει τις ασίστ σε... χόμπι του- υπέγραψε 6ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πολίτες", οι οποίοι έσπευσαν να τοποθετήσουν ρήτρα αποδέσμευσης 250.000.000 €, ώστε να κόψουν την... όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες.

Το ακούραστο "μηχανάκι" στον χώρο της μεσαίας γραμμής των "γαλάζιων" του Μάντσεστερ τα κάνει όλα και συμφέρει εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, ενώ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πίνει... νερό στο όνομα του Βέλγου, ενώ του έχει παραδώσει τη μπαγκέτα του playmaker, καθώς εμπιστεύεται τις οργανωτικές του αρετές, αλλά και τον τρόπο που διευθύνει το παιχνίδι της αγγλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικό της εμπιστοσύνης του Καταλανού τεχνικού προς το πρόσωπο του Ντε Μπρόινε είναι το γεγονός πως την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 52 αγώνες, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 12 φορές, ενώ παράλληλα μοίρασε 21 πάσες που μετατράπηκαν σε γκολ, κάνοντας ευτυχέστερους τους συμπαίκτες του.

"Είναι πολύ καλός. Είναι πολύ δυναμικός. Ο Μπιέλσα μου είπε ότι ήταν ο αγαπημένος του παίκτης. Κάνει τα πάντα. Είναι ένα απίστευτο αγόρι. Η ρήτρα του είναι 250.000.000 ευρώ. Λυπάμαι, δεν είναι προς πώληση", ήταν τα λόγια του 47χρονου κόουτς των “citizens” για τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος αποτέλεσε θεμελιώδη λίθο στην κατάκτηση του περσινού τίτλου στην Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ