ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ραμπιό, η "εμμονή" του Γκουαρδιόλα

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στο μεταγραφικό... καθρέφτη του Πεπ Γκουαρντιόλα αντικατοπτρίζεται το ποδοσφαιρικό είδωλο του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αποτελεί τον μεταγραφικό πόθο του Καταλανού τεχνικού για τον άξονα της Μάντσεστερ Σίτι.

"Όταν θέλεις κάτι πολύ, τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις", αναφέρει ο Πάουλο Κοέλιο, με την περίφημη ρήση του Βραζιλιάνου συγγραφέα να ταιριάζει... γάντι στην περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, που είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να προσγειώσει στο "Etihad" τον Αντριέν Ραμπιό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη "Γηραιά Αλβιώνα", ο 47χρονος κόουτς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του 23χρονου Γάλλου χαφ, ο οποίος ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη Ligue 1, έχοντας καθιερωθεί, πλέον, στην 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Φερναντίνιο πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, σε αντίθεση με τον Ραμπιό, ο οποίος διανύει την πιο ώριμη περίοδο της ποδοσφαιρικής του ζωής και θα μπορούσε να διαδεχθεί τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό του Βραζιλιάνο μέσο στον χώρο του "γαλάζιου" κέντρου, μπαίνοντας στα... παπούτσια του 33χρονου λάτιν άσου.

Manchester City coach Pep Guardiola follows the action from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City coach Pep Guardiola follows the action from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Στα συν της υπόθεσης για τους "πολίτες", λογίζεται το γεγονός πως ο Ραμπιό μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Παρισιού , καθώς τον ερχόμενο Ιανουάριο αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί δίχως... μεσαζοντες την μεταγραφή του, ένα εξάμηνο προτού εκπνεύσει και τυπικά η συνεργασία του με τους νταμπλούχους Γαλλίας.

Πάντως, το γαλλικό κλειδί στον χώρο της μεσαίας γραμμής των Παριζιάνων έχει... πέραση στο Νησί, καθώς στο κυνήγι της υπογραφής του βρίσκεται και η Τότεναμ, ενώ ο ανταγωνισμός αυξάνεται με την Μπαρτσελόνα να καιροφυλαχτεί για να κάνει κίνηση... ματ και να "κλέψει" τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Γαλλία, επικρατώντας στην μεταγραφική σκακιέρα του Ιανουαρίου.

Η ομάδα της "Πόλης του Φωτός" θα επιχειρήσει την απέλπιδα προσπάθεια, προκειμένου να κρατήσει στο "Πάρκο των Πριγκίπων" τον νεαρό Γάλλο μέσο, ωστόσο δύσκολα θα έχει το αποτέλεσμα που προσδοκά, αφού εκείνος έχει... στηλώσει τα πόδια και εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες, ώστε να κάνει το ποδοσφαιρικό "άλμα" στην καριέρα του, μετακομίζοντας σε top class σύλλογο της Ευρώπης.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco, AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ