ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πληρώνει τη ρήτρα του Λαπόρτ η Μάντσεστερ Σίτι!

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Athletic Bilbao's Aymeric Laporte during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Athletic Bilbao's Aymeric Laporte during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Έτοιμη να κάνει δικό της τον κεντρικό αμυντικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Εμερίκ Λαπόρτ, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, πληρώνοντας τη ρήτρα του. Σύμμαχος των Άγγλων και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει ουσιαστικά ''καθαρίσει'' την υπόθεση Premier League, καθώς βρίσκεται 12 πόντους μπροστά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, οι μεταγραφικές ορέξεις, όμως, του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταματούν.

Επόμενη μεγάλη κίνηση από τον σύλλογο του Μάντσεστερ φαίνεται πως θα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Εμερίκ Λαπόρτ.

Η διοίκηση της Σίτι εμφανίζεται έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα του 23χρονου, ύψους 65.000.000 ευρώ, προσθέτοντας στην αμυντική της γραμμή ακόμα έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο Λαπόρτ έχει αποφασίσει πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο, με προορισμό μια ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου.

Η αγορά αυτή της Σίτι αναμένεται να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της, μετά τα 74.000.000 που είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2015 για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Βόλφσμπουργκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ