ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων ο Κομπανί!

Manchester City's Vincent Kompany, left, and Everton's Tom Davies battle for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Κομπανί (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Βινσέντ Κομπανί συνδύασε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο με σπουδές και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο διεθνής Βέλγος στόπερ της Σίτι πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων! (PHOTO).

Την τελευταία τετραετία ο Βινσέντ Κομπανί, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων στο Μάντσεστερ. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν και όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ολοκλήρωσε το Master στο "Manchester Business School".

Ο διεθνής στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πάντα ένιωθα ότι η εκπαίδευση είναι σημαντική και αυτό μου είχε εμπεδώσει η μητέρα μου από νεαρή ηλικία. Οι σπουδές μου στο MBA είναι αφιερωμένες σε αυτή".

Ο 31 ετών Βέλγος στο μήνυμά του στο instagram έγραψε: " Τελικά έλαβα το Master. Δεν έχει να κάνει με τον βαθμό, είμαι υπερήφανος που έφτασα μέχρι τέλους. Αυτό το επίτευγμα το αφιερώνω στη μητέρα μου. Ευχαριστώ τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αποτέλεσαν πηγή ενέργειας και κινήτρου.

Στους νέους αθλητές έχω να πω το εξής: να πάρουν τον έλεγχο της ζωής στα χέρια τους και να εκπαιδεύονται. Μάθε και πίστευε..."

Πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων ο Κομπανί!

(AP Photo/Dave Thompson)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ