Πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων ο Κομπανί!

Κομπανί (AP Photo/Dave Thompson)

Πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων ο Κομπανί!

Ο Βινσέντ Κομπανί συνδύασε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο με σπουδές και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο διεθνής Βέλγος στόπερ της Σίτι πήρε Master στη διοίκηση επιχειρήσεων! (PHOTO).

Την τελευταία τετραετία ο Βινσέντ Κομπανί, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων στο Μάντσεστερ. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν και όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ολοκλήρωσε το Master στο "Manchester Business School".

Ο διεθνής στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πάντα ένιωθα ότι η εκπαίδευση είναι σημαντική και αυτό μου είχε εμπεδώσει η μητέρα μου από νεαρή ηλικία. Οι σπουδές μου στο MBA είναι αφιερωμένες σε αυτή".

Ο 31 ετών Βέλγος στο μήνυμά του στο instagram έγραψε: "Τελικά έλαβα το Master. Δεν έχει να κάνει με τον βαθμό, είμαι υπερήφανος που έφτασα μέχρι τέλους. Αυτό το επίτευγμα το αφιερώνω στη μητέρα μου. Ευχαριστώ τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αποτέλεσαν πηγή ενέργειας και κινήτρου.

Στους νέους αθλητές έχω να πω το εξής: να πάρουν τον έλεγχο της ζωής στα χέρια τους και να εκπαιδεύονται. Μάθε και πίστευε..."

(AP Photo/Dave Thompson)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24