ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Ίσως δεν αξίζαμε τη νίκη"

Πελεγκρίνι: "Ίσως δεν αξίζαμε τη νίκη"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στη Σουόνσι αλλά θυμήθηκε και το ματς με τη Γουέστ Χαμ όπου η τύχη είχε τότε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αφάνταστα κόντρα στη Σουόνσι, έπαιξε με τη φωτιά σε αρκετές φάσεις και στο 90ο λεπτό τιμωρήθηκε με σούπερ γκολ του Γκομίς όμως είχε σύμμαχο την τύχη στις καθυστερήσεις και με ένα σουτ του Τουρέ που κόντραρε στον Ιχεανάτσο κατάφερε να πάρει ένα απρόσμενο τρίποντο .

Το πόσο τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται οι "πολίτες" το παραδέχτηκε πάντως και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στο φινάλε της αναμέτρησης:

"Για μία ακόμα φορά αυτή η ομάδα έδειξε χαρακτήρα καθώς προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι. Πραγματικά δεν παίξαμε καλά κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα, νομίζω ότι η Σουόνσι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sports" και συνέχισε:

"Ήμουν ανήσυχος πριν το παιχνίδι επειδή ήξερα ότι τρεις από τους παίκτες μας δεν είχαν αναρρώσει 100%, ειδικά ο Κέβιν Ντε Μπράινε που δεν μπορούσε να παίξει και ο Νταβίντ Σίλβα που μπορούσε να παίξει για 60 λεπτά.

Επίσης μετά από το σημαντικό μας επίτευγμα μεσοβδόμαδα στο Champions League, δεν ήταν εύκολο να ξαναδώσουμε κίνητρα στους παίκτες.

Πελεγκρίνι: "Ίσως δεν αξίζαμε τη νίκη"

Ίσως να μην αξίζαμε να πάρουμε όλους τους πόντους αλλά νομίζω ότι αυτοί οι βαθμοί ίσως αντικαθιστούν αυτούς που χάσαμε απέναντι στη Γουέστ Χαμ όπου είχαμε 18 με 20 ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Τέλος, ο Χιλιανός τεχνικός έστρεψε το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί στις 21 Δεκεμβρίου για την ομάδα του, με αντίπαλο την Άρσεναλ στο "Emirates".

"Ήταν μία πολύ σημαντική εβδομάδα, όπου μετά από ένα άσχημο παιχνίδι και ήττα από τη Στόουκ κατάφεραμε να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου μας στο Champions League.

Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις πόντους με τη Σουόνσι και τώρα έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να αναρρώσουν οι τραυματίες και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι κόντρα στην Άρσεναλ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ