ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πατέρας Αγκουέρο: "Θα κάνει χειρουργείο στη Βαρκελώνη, θέλει να προλάβει τη Ρεάλ"

Manchester City's Sergio Aguero reacts as he sits on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool)
Manchester City's Sergio Aguero reacts as he sits on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool) AP PHOTO/MARTIN RICKETT,POOL

Ο πατέρας του Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και υποστήριξε πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Βαρκελώνη μέσα στις επόμενες ημέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ για το Champions League.

O τραυματισμός του Σέρχιο Αγκουέρο στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο πατέρας του 32χρονου επιθετικού των "πολιτών", Λεονέλ Ντελ Καστίγιο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio La Red" και αποκάλυψε πως ο γιος του θα υποβληθεί σε επέμβαση σε κλινική της Βαρκελώνης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο.

Στόχος του Αγκουέρο είναι να προλάβει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League (η Σίτι είχε επικρατήσει 2-1 στη Μαδρίτη) που θα γίνει στις αρχές Αυγούστου.

"Μίλησα με τον Αγκουέρο, είναι ήρεμος. Μου εξήγησε πως νομίζει ότι είναι πρόβλημα στον μηνίσκο. Αν ήταν κάτι σοβαρό, το γόνατο θα 'χόρευε'. Η μαγνητική θα δείξει τη σοβαρότητα του προβλήματος. Θα πάει για χειρουργείο στη Βαρκελώνη την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Οι γιατροί γνωρίζουν τι συνέβη. Θέλει να κάνει γρήγορα την εγχείρηση για να δει αν θα μπορέσει να προλάβει τον αγώνα με τη Ρεάλ για το Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Martin Rickett,Pool

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ