ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίκτες της Σίτι για Γιουνάιτεντ: "Πάρκαρε το πούλμαν..."

Παίκτες της Σίτι για Γιουνάιτεντ: "Πάρκαρε το πούλμαν..."

Η Μάντσεστερ Σίτι καλπάζει, δεν χάνει βαθμούς πουθενά και οι παίκτες της αποφάσισαν να κάνουν πλάκα με το... πούλμαν του Ζοζέ Μουρίνιο στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τις 16 σερί νίκες στην Premier League, νικώντας και την Τότεναμ, αυτή την φορά με 4-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταματιέται και καλπάζει προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και μάλιστα με σχετική ευκολία.

Οι παίκτες των "Πολιτών" αποφάσισαν να κάνουν πλάκα με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, την οποία νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ", ανεβάζοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 11 βαθμούς.

Είχε γίνει και επεισόδιο μετά το ματς, με πρωταγωνιστές τους Ζοζέ Μουρίνιο και και του τερματοφύλακα της Σίτι, Έντερσον Μοράες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Telegraph", o Πορτογάλος τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική και να δείξουν περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους τους.

Οι παρατηρήσεις του "Special One" προκάλεσαν την αντίδραση του Έντερσον, ο οποίος τα "έψαλε" στον τεχνικό της Γιουνάιτεντ στα πορτογαλικά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τσακωμού δέχθηκε ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, καθώς κι ένα κουτί γάλα!

Το περιστατικό και η παραδοσιακή κόντρα των δυο ομάδων, έφερε και το... γλέντι από τους ποδοσφαιριστές της Σίτι στη Γιουνάιτεντ, αναφέροντας το περιβόητο πούλμαν του Μουρίνιο. Έτσι, λοιπόν, στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ τραγουδούσαν όλοι μαζί "Park the bus, park the bus, Man. United", τo οποίο στα ελληνικά σημαίνει "Πάρκαρε το πούλμαν, πάρκαρε το πούλμαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ