ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίκτες και οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασαν μαζί τον τίτλο σε παμπ!

Παίκτες και οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασαν μαζί τον τίτλο σε παμπ!

Ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασαν σε παμπ, μαζί με οπαδούς της ομάδας, την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Οld Trafford" από τη Γουέστ Μπρομ.

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουέστ Μπρομ την Κυριακή (15/04) με 0-1 έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι για 5η φορά στην ιστορία της.

Ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την ήττα της έτερης ομάδας του Μάντσεστερ, πήγαν σε τοπική παμπ για να πανηγυρίσουν με οπαδούς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε αυτό το άτυπο πάρτι, παρόντες ήταν οι Βενσάν Κομπανί, Κάιλ Γουόκερ, Φάμπιαν Ντελφ, Τζον Στόουνς και Μπερνάρντο Σίλβα. Οι "Πολίτες" επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας μετά από τέσσερα χρόνια και ο αρχηγός της ομάδας έβγαλε λόγο εντός της παμπ μπροστά στους οπαδούς.

"Εάν υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα, κλείστε τα αυτιά τους ή στείλτε τα έξω. Ήταν ένα πολύ γ@@@@@ο, μακρύ ταξίδι. Ειδικά για όλους όσους υποστηρίζουν την ομάδα τα τελευταία 40 χρόνια. Αλλά απόψε τα καταφέραμε και πάλι. Ας το γιορτάσουμε όλοι μαζί" τόνισε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ