ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι τραγουδούν σύνθημα για τον Μουρίνιο

Manchester City players celebrate their team's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City players celebrate their team's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχασαν την ευκαιρία να "τρολάρουν" τον Ζοζέ Μουρίνιο, τραγουδώντας σύνθημα για το "λεωφορείο" του Πορτογάλου μετά από τον αγώνα με την Τότεναμ (video).

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πήραν την εκδίκησή τους από τον Ζοζέ Μουρίνιο για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του "Ολντ Τράφορντ", μετά από τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής διέκοψε τους πανηγυρισμούς τους για εκείνη τη νίκη, υποστηρίζοντας ότι δεν έδειχναν σεβασμό με τη δυνατή μουσική και τα συνθήματα που ακούγονταν μέχρι τα αποδυτήρια των γηπεδούχων.

Ακολούθησαν σκηνές με έντονους λεκτικούς διαπληκτισμούς, με μπουκάλια γάλα να ίπτανται, με άλλα μπουκάλια να τραυματίζουν παρευρισκομένους όπως ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μικέλ Αρτέτα, αν και ουδείς από τους πρωταγωνιστές δεν μίλησε με σαφήνεια για ό,τι συνέβη.

Η νίκη των "πολιτών" επί της Τότεναμ στο "Ετιχάντ" ήταν η 16η σερί. Ο λόγος για εξίσου ξέφρενους πανηγυρισμός ήταν μεγάλος και οι παίκτες της Σίτι δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεδώσουν στα αποδυτήρια του γηπέδου τους.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ακούστηκε ένα σύνθημα που αφορούσε ξεκάθαρα τον Μουρίνιο. "Πάρκαρε το λεωφορείο, πάρκαρε το λεωφορείο", με σαφείς αναφορές στην κριτική που δέχεται ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" για την αμυντική τακτική που εφαρμόζει.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ